top of page

Jälleen täydet pisteet Järvenpäästä

SalPa vei Järvenpäästä perjantai-iltana täyden pistepotin vakuuttavan esityksen päätteeksi. Loppunumerot kirjattiin vieraille numeroin 2-0 ja molemmista SalPan maaleista vastasi Ykkösliigan maalipörssin kärkeen noussut Olli Jakonen.

Joutsenlauma pelasi yhden kauden vahvimmista otteluistaan. Ensimmäisen jakson alussa SalPan puolustukselle tapahtui pienen hetken sisään kaksi uinahdusta, joista molemmista JäPS pääsi vaaralliseen tekopaikkaan. Kotijoukkue ei kuitenkaan osannut noita tilanteita hyödyntää ja niiden jälkeen ilta oli käytännössä SalPan näytöstä.

SalPa oli lähellä avata maalitilinsä jo ottelun 14. minuutilla, kun näyttävän pyörityksen päätteeksi Olli Jakonen pääsi Thomas Agyirin keskityksestä puskemaan hyvästä paikasta. Pusku meni kuitenkin niukasti ohi. Palkintoa hyvästä pelaamisesta ei kuitenkaan tarvinnut kovin pitkälle odottaa: 27. peliminuutilla JäPS-puolustus epäonnistui purkupallossa, Olli Jakonen pääsi yksin läpi, ohitti tyylikkäästi maalivahdin ja sijoitti pallon tyhjään maaliin.

Toisella jaksolla jatkettiin siitä mihin ensimmäisellä jäätiin. SalPa hallitsi peliä ja JäPS ei juurikaan tekopaikoille päässyt. 2-0 lukemat sinetöitiin hienolla syöttökuviolla, jonka lopuksi vahvan pelin pelannut Ian Garrett löysi maalin edustalta Olli Jakosen. Jakonen oli ottelun loppuhetkillä lähellä niitata vielä illan kolmannenkin, mutta hattutemppu jäi tällä kertaa saamatta.

SalPa otti täyden pistepotin Järvenpäästä jo keväällä ja toisti tempun nyt uudistetulla Keskuskentällä. Voitto oli vahva näyttö koko joukkueelta. Näyttävästi maalin edustan ilmatilaa Järvenpäässä dominoinut Antto Mikkonen on pelannut nyt 2,5 ottelua putkeen ilman takaiskua.

Sinivalkoinen ryhmä suuntaa seuraavaksi Mikkeliin, jossa se kohtaa MP:n ensi viikonlopun sunnuntaina. Seuraava kotiottelu SalPalla on lauantaina 31. elokuuta, jolloin se saa vastaansa SJK Akatemian Salon urheilupuistossa kello 16.