top of page

Tasoitus viimeisellä sekunnilla!

SalPa venytti tappiottomien otteluidensa putken jo viiden pelin mittaiseksi, kun se iski viime hetken tasoitusmaalin kotikentällään SJK Akatemiaa vastaan. Joutsenlauma on nyt Ykkösliigan viiden viimeisimmän ottelun kuntopuntarissa jo sarjan toiseksi kuumin joukkue!

Lauantain SJK-ottelu ei ollut SalPa:lta samalla tavalla väkevää näytöstä kuin kaksi edellistä, voittoihin päättynyttä vierasottelua. Akatemia onnistui tekemään johtomaalin, kun ottelua oli pelattu vasta kuusi minuuttia. Antto Mikkonen SalPa-maalilla teki loistovan torjunnan, mutta vieraiden Emmanuel Akansase pääsi laittamaan paluupallon salolaisten maaliin. SalPa oli ennen tasoitustaan lähimpänä osumaa heti toisen jakson alussa, jolloin Olli Jakosen ohjaus osui pelaajiin maaliviivalla.

Heinäkuussa salolaisten riveihin siirtynyt Guillem Porta ahersi eilisessä ottelussa 81 minuuttia Joutsenlauman keskikentällä. Portan tulon jälkeen SalPa ei ole hävinnyt ainuttakaan ottelua.

Ottelussa annettiin lisäaikaa 5 minuuttia, ja pelikello näytti lukemia 94:43, kun Maximus Tainion kulmapotku lähti ilmaan. Michael John nousi pääpallotilanteessa omiin korkeuksiinsa ja puski pelivälineen vastustamattomasti SJK-maalin vasempaan alakulmaan. Maali oli SalPa-topparille jo kauden neljäs ja maalisyöttö syöttökuningas Tainiolle peräti kahdestoista!

Pistejaon myötä SalPa:n ja SJK Akatemian sijat sarjataulukossa eivät muuttuneet: SalPa on edelleen salolaisen jalkapallohistorian korkeimmalla sijalla, Ykkösliigan viidentenä, ja SJK Akatemia kaksi pistettä perässä kuudentena.

Salon Palloilijoiden lopullinen sijoitus ratkeaa syksyn aikana seuraavien viiden pelin myötä:

LA 14.9. 16:00 PK-35 - SalPa

SU 22.9. 16:00 SalPa - KTP

LA 28.9. 15:00 Jippo - SalPa

LA 5.10. 16:00 SalPa - KäPa

LA 19.10. 16:00 Jaro - SalPa